1. True or False. They symptoms of SAD may start out mild and become more severe as the season progresses.
Correct Answer: True

2. Which of the following are symptoms of winter-onset SAD?  
A. Irritability
B. Low energy  
C. Weight gain
D. All of the above
Correct Answer: D

3. True or False. SAD is more common in the spring and early summer.  
Correct Answer: False.

3. Treatment for SAD may include which of the following? 
A. Light therapy
B. Cognitive Behavioral Therapy  
C. Medication
D. All of the Above
Correct Answer:  D

4. True or False. SAD is diagnosed more often in women than in men, but men have more severe symptoms.   
Correct Answer: True

5. Which of the following the lifestyle changes can help with SAD? 
A. Make your environment sunnier and brighter
B. Get outside
C. Exercise regularly  
D. All of the above
Correct Answer: D

6. True or False. Winter SAD is more likely to occur in older adults.
Correct Answer: False.

7. Which of the following can impact SAD?  
A. Reduced sunlight
B. Stress
C. Melatonin levels  
D. Both A and C
Correct Answer: D

8. True or False. If you feel down for days at a time and you can’t get motivated to do activities you normally enjoy, see your doctor.  
Correct Answer: True.