1. During a well-child exam, the provider will:
• Obtain a medical history
• Complete a physical exam
• Make sure your child’s immunizations are up to date
• All of the above
Correct answer: All of the above

2. True or False: Many school districts require certain immunizations before a child can start kindergarten.
Correct answer: True

3. In adolescence and early adulthood, how often should your child have a well-child visit?
• Once a year
• Every two years
• Every six months
• Only when ill
Correct answer: Once a year

4. True or False: The well-child visit is also a time to discuss common concerns such as eating, sleeping and social behaviors.
Correct answer: True

5. Which types of medical providers can do well-child exams?
• Family physicians
• Pediatricians
• Associate providers (nurse practitioners, physician assistants)
• All of the above
Correct answer: All of the above

6. True or False: Bringing a 6-month old for an appointment for an ear-infection is the same as getting a 6 –month well child visit
Correct answer: False

7. To get the most out of your well-child visit, be prepared with the following:
• Questions you want to ask your provider
• Copy of your child’s immunization record
• Any previous medical records if switching medical providers
• All of the above
Correct answer: All of the above

8. True or False: A sports physical is the same as (or substitute for) a well adolescent exam.
Correct answer: False